عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: آنچه بعد از فروپاشی شوروی شاهد آن هستیم پس‌لرزه‌های اتفاقی است که در ۱۳ آبان ۵۸ افتاد.

به گزارش پایگاه خبری افق یزد، مراسم گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان به همت شورای سیاستگذاری بسیج اساتید استان یزد، با حضور محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه یزد برگزار شد.

وی در این نشست گفت: در سالروز یک اتفاق بزرگ که می‌توان گفت هم تاریخ انقلاب و هم تاریخ جهان به نوعی قبل و بعد از این اتفاق، فاصله بسیار با هم دارند، اهمیت و عظمت این حادثه به صورتی بود که حضرت امام خمینی (ره) آن را با عنوان «انقلاب دوم» نامیدند.

صفار هرندی افزود:‌ پیش از این موضوع،‌ رابطه بین آمریکا به عنوان راس دنیای غرب با جریان متضاد آن بلوک شرق یک رابطه تعریف شده بود، تصور اینکه بعد از آن اتفاق جریانات دیگری بتوانند جلوی آنها قد علم کنند، قابل تحمل نبود.

وی تصریح کرد: آنچه که ما در این دوره بعد از فروپاشی شوروی شاهد آن هستیم در واقع همان پس‌لرزه‌های اتفاقی است که در ۱۳ آبان ۵۸ افتاد. در استراتژی امنیت ملی آمریکا،‌ علاوه بر قدرت‌های متعارف مثل روسیه، چین و … که از اصلی ترین دشمنانشان نام می‌برند، ‌روی تهدیدات جریانات خرده‌پایی که در گوشه و کنار جهان دارای هویت خیلی روشن از دید آنها نیستند، حساب می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: بخش عمده تهدیدهای خرد، کسانی هستند که هویت خود را پس از انقلاب اسلامی پیدا کردند و اینکه برای خود وزنی قائل شدند که می‌توانند گریبان یک ابرقدرت را بگیرند. این روحیه‌،‌ روحیه‌ای است که بعد از انقلاب اسلامی به آنها داده شده است.

وی با اشاره به حال و روز بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا گفت: آن ایام روزها و شب‌های قشنگی بود و آن مکان به عنوان پاتوقی شد برای کسانی که تمرین انقلابی‌گری می‌کردند.

صفار هرندی تصریح کرد:‌ بعد از واقعه تسخیر لانه جاسوسی، به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره)، افشاگری‌های ارزشمندی صورت گرفت و در آن افشاگری‌ها، اطلاعات مهمی فاش شد.

به گفته وی هرچند آمریکایی‌ها سعی کردند با ابزار و دستگاه‌های موجود، اسناد را منهدم کرده و از بین ببرند اما بعد از تسخیر لانه، با کار سخت و تلاشی شبانه روزی بخش زیادی از این اسناد بازیابی و منتشر شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بسیاری از انحرافاتی که در تاریخ اسلام مشاهده می‌کنیم مربوط به کسانی است که رگه‌هایی از شرک خفی یا جلی در وجودشان بود، اما مقهور شرایطی بودند که آنها نیز تسلیم و همراه بودند و بعدها در موقعیتی دیگر بواطنشان ظهور پیدا کرد و در انقلاب اسلامی این موارد را مشاهده کردیم.

وی با اشاره به اتفاقات تاریخی و بیان خاطراتی از آن ایام گفت: مجلس سوم، یک مجلس انقلابی بود و مجلسی بود که با شعار امپریالیستی و دفاع از محرومان و شعار دفاع بی چون و چرا از ولایت فقیه و رهبری بر سرکار آمد، روز ۱۳ آبان را این مجلس به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار تصویب کرد.

این مقام مسئول با اشاره به بدعهدی برخی افراد در کشور خاطرنشان ساخت: برخی از افرادی که آن زمان چنین حکمی صادر کردند امروزه اساسا به مبارزه با آمریکا معتقد نیستند و این فاصله بین ادعای قبلی و عمل بعدی موضوعی است که باید برای آن فکر کرد.

صفار هرندی افزود: در عصر امام(ره) یارانی بودند که از ابتدا تا آخر پا پس نکشیدند برخی شهید و برخی بر همان عهد باقی ماندند و برخی نیز متاسفانه بدعهدی کردند.