سرپرست شرکت گاز استان یزد گفت: بیش از 99 درصد شهرها و 98 درصد روستاهای استان یزد گاز رسانی شده است.

به گزارش پایگاه خبری افق یزد، حامد خواجوی صبح امروز هم‌زمان با شروع ایام‌الله دهه فجر در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به اینکه شرکت گاز متولد انقلاب اسلامی ایران است، اظهار داشت: بیش از ۹۹ درصد شهرها و ۹۸ درصد روستاها و بیش از ۹ هزار و۵۰۰ صنعت استان متصل به شبکه گاز شده‌اند و در حال حاضر بیش از ۵۴۰ هزار نفر اشتراک شرکت گاز استان یزد هستند.

وی ادامه داد: استان یزد از لحاظ رتبه‌بندی شرکت گاز استان‌ها در رتبه ۴ است که بیش از ۸۰ درصد مصرف گاز آن در بخش صنعت است.

سرپرست شرکت گاز استان یزد با بیان اینکه ایمنی در مباحث گاز بسیار اهمیت دارد تصریح کرد: باتوجه‌به رعایت مسائل ایمنی توسط شرکت گاز استان یزد، موضوع گازرسانی به دو شهرستان بزرگ استان سیستان و بلوچستان بر عهده استان یزد گذاشته شده است.

خواجوی با بیان اینکه در استان یزد بالغ بر ۴۸۰ هزار مشترک خانگی است خاطرنشان کرد: ۷۲۷ روستای استان و ۲۴ شهر مباحث گاز رسانی آن بر عهده شرکت گاز است و خوشبختانه جریان گاز در تمام ۳۶۵ روز سال با همت و خدمت رسانی ۱۵۰ اکیپ گاز رسانی بدون هیچ لحظه ای توقف در حال انجام است.

وی با تأکید بر اینکه طول شبکه گاز شهری و روستایی استان یزد بیش از ۱۲ هزار کیلومتر است تصریح کرد: شرکت گاز استان یزد وظیفه تامین ۲۹ نیروگاه را نیز در حال انجام است.

خواجوی به افتتاح ۲۶ پروژه در دهه فجر سال جاری اشاره و گفت: اعتبار اختصاص یافته برای این پروژه بالغ بر ۴ هزارمیلیارد ریال است که مهمترین پروژه‌ها شامل گاز رسانی به برخی روستاهای شهرستان بهاباد، اردکان و خاتم و برخی پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های مختلف استان است.

سرپرست شرکت گاز استان یزد ادامه داد: بالغ بر یک هزار میلیارد تومان بدهی صنعت استان یزد به شرکت گاز استان یزد است که این بدهی هرساله به‌مرور دریافت می‌شود.

خواجوی با تأکید بر اینکه معتقد هستیم ارتباط با مردم و عموم را در جریان مسائل و محدودیت‌ها گذاشتن می‌تواند اثرگذار باشد تصریح کرد: امسال علاوه بر اینکه به‌صورت مرتب به مشترکان پرمصرف از طریق پیامک اطلاع‌رسانی شده است به عموم مردم نیز بالای ۳ میلیون پیامک اطلاع‌رسانی ارسال شده است.

وی در مورد محدودیت‌های اعمال شده در صنایع استان یزد برای زمستان سال جاری گفت: در زمستان سال جاری برای واحدهای صنعتی سیمان، فولاد، آجر، کاشی و سرامیک، صنایع بزرگ، قند و شکر محدودیت‌هایی اعمال شد که در مجموع بین ۵۲۰ صنعت در سطح استان محدودیت‌هایی در زمینه مصرف برای آنها اعمال شده است.