به گزارش پایگاه خبری افق یزد، محمدعلی ملک زاده گفت: مدیریت جامع حوزه های آبخیز استان بدون توجه به نقش و نظر مردم، جامع نمی شود و باید این مهم برای مردم تبیین و از ظرفیت و نظرات ارزشمندشان بهره برد.
وی افزود: مهمترین وظیفه و نقش مدیریت بحران پیشگیری و هماهنگی بین ادارات و نهاد هاست و هرچه در حوزه پیشگیری هزینه شود به مراتب از هزینه های جبران خسارت کاسته می شود.
مدیرکل مدیریت بحران با اشاره به مخاطرات مختلف در سطح استان ادامه داد: خشکسالی، فرونشست، آلایندگی ، آفات و امراض در بخش دام و کشاورزی و خیلی دیگر از مخاطرات استان در اثر نداشتن نگاه جامع به سلامت سرزمینی به وجود آمده است که در طول زمان موجب نارضایتی و اعمال هزینه های هنگفت بر دولت خواهد شد.
ملک زاده اظهار داشت: حوزه آبخیز به مساحت حدود یک میلیون و دویست هزار هکتار که بخش هایی از آن در شهرستان های مهریز، یزد، تفت زارچ، اشکذر، میبد و اردکان قرار دارد به عنوان حوزه آبخیز بحرانی تعیین شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نسبت به تامین اعتبار برای مطالعه و تهیه طرح اجرایی اقدام نمود و انتظار است با همکاری دستگاه های عضو و استفاده از ظرفیت مردمی طرحی نمونه در سطح کشور تدوین و به مرحله اجرا در آید.
این مسئول تصریح کرد: امروز طرح های مختلفی در دستگاه ها با شرح خدمات مختلف تهیه شده و انتظار داریم در این سند جامع ضمن رعایت طرح های بالادستی و استفاده از طرح های دستگاه ها، نظرات مردم به عنوان ذینفعان اصلی جدی گرفته شود و برای نزدیک شدن دیدگاه ها نیاز به برگزاری کارگاه ها و نشست های هم اندیشی با گروه های مردمی است .
ملک زاده با اشاره به نقش آموزش اظهار داشت: در نظر داریم در هفته آتی دوره آموزشی برای اعضای کارگروه استانی و شهرستانی برگزار نماییم تا اجرای این طرح با سرعت بیشتری اجرا شود.
Wednesday, 5 February , 2025