یک فقره پرونده قصاص نفس در یزد به سازش رسید.

به گزارش پایگاه خبری افق یزد، با حضور اولیای دم و مدیر کل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان و چند نفر از فعالین اجتماعی و هنر و رسانه در دادگستری استان یزد، یک فقره پرونده قصاص نفس به سازش رسید.

رئیس کل دادگستری استان ضمن تشکر از اولیای دم به جهت گذشت از قصاص نفس و تقدیر از همه کسانی که در تحقق سازش تلاش کردند، اظهار داشت: گذشت از قصاص برای خانواده ای که عزیزی را از دست داده کار بسیار سختی بوده و نیازمند داشتن یک روح بلند است.

حجت الاسلام حسین طهماسبی افزود: در پرونده های قصاص، یک خانواده، عزیزی را از دست داده و طرف دیگر پرونده هم معمولا خانواده ای است که در صورت اجرای حکم، یکی از اعضای خود را از دست می دهد.

این مقام قضایی، با بیان اینکه به لطف خداوند پرونده های قصاص نفس در ایران کم است، تصریح کرد: شاید در مقایسه با بسیاری از کشور ها حتی کشورهای اسلامی، اینگونه پرونده کم باشد اما همین تعداد کم هم برای این فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی زیاد است.

وی آموزش مهارت های زندگی را ضرورت امروز جامعه ذکر کرد و بیان داشت: در پرونده های خشن خانوادگی، یکی از دلایل اصلی وقوع حادثه و بزه، عدم مهارت های لازم برای زندگی و کنترل خشم است.

رئیس کل دادگستری استان یزد افزود: آموزش مهارت های زندگی می تواند از وقوع فاجعه پیشگیری کند، اما اگر هم اتفاقی افتاد باید فرهنگ صلح، بخشش و گذشت را ترویج کرد تا کینه ها عمیق و ماندگار نشود و خانواده دیگری درگیر مشکل نگردد.

وی بر استفاده از ظرفیت هنر و رسانه برای آموزش مهارت های زندگی تأکید کرد و گفت: هنر و خلاقیت یک هنرمند باید یک اثر را به گونه ای خلق کند که در کمترین زمان و کمترین دیالوگ، بهترین، جامع ترین، ماندگارترین و اثرگذار ترین پیام را به جامعه برساند.

طهماسبی با بیان اینکه یک کار کوتاه هنریِ اثر گذار می تواند کار یک کلاس چندین ساعته را انجام دهد، ادامه داد: جامعه، کار خوب و اثر هنری فاخر را می شناسد و آن را دنبال می کند.

وی استفاده از نظر کارشناسان مرتبط و هنرآشنا برای تولید یک اثر هنری فاخر را ضروری دانست و گفت: هنرمندی که قصد دارد در زمینه های تخصصی اقدام به تولید اثر نماید باید از کارشناسان آشنا به آن حوزه تخصصی، مشاوره بگیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد بر استقبال دستگاه قضایی استان از جلب مشارکت هنرمندان در تولید آثار فاخر اجتماعی تأکید کرد و افزود: دادگستری وظیفه خود می داند تمام ظرفیت های خویش را در اختیار جامعه هنری قرار دهد تا آثار فاخر و اثر گذار در زمینه آگاه سازی جامعه و پیشگیری از قوع جرم تولید شود.