کارگاه «نمایشنامه نویسی ویژه نوجوان» و «آشنایی با کاربرد تئاتر در زندگی» با حضور استاد داود کیانیان در اردکان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری افق یزد، این مدرس هنرهای نمایشی در اولین روز جشنواره بیست و هشتم و درباره کارگاه نمایشنامه‌نویسی ویژه نوجوان گفت: کارشناسان و فعالان حوزه تئاتر همیشه از کمبود نمایشنامه با کیفیت گله مند هستند.

داود کیانیان با اشاره به اینکه در این دوره اصول اولیه نمایشنامه‌نویسی به نوجوانان آموزش داده می‌شود، تصریح کرد: اینکه نمایشنامه از چه عناصری تشکیل شده است، چه کاربردهایی دارد، چه تفاوتی با قصه، قصه نمایش، رمان و سایر انواع ادبی دارد از جمله مباحثی است که در این دوره آموزش داده خواهد شد.

این مدرس، نویسنده و پژوهشگر تئاتر کودک با اشاره به اینکه در این جشنواره برای اولین بار بخش نمایشنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان برگزار شد، افزود: آثار ارسالی نشان داد که کودکان و نوجوانان با آنکه آموزش لازم برای نگارش اثر حرفهای ندارند، چقدر خوب می نویسند و از طرف دیگر دنیای متفاوت آنها را مشخص کرد، دنیایی که ما از آن اطلاع کافی نداریم.

کیانیان ادامه یافتن این دوره را برای رشد کیفی بچه‌ها، به صورت حضوری و مجازی بسیار ضروری عنوان کرد و گفت: وقتی بچه های دوره ندیده کارهای خوبی را به جشنواره می فرستند این به معنای آن است که با آموزش درست می توان کمک کرد تا آنها به صورت فنی تر کار کنند.

این مدرس کارگاه «آشنایی با کاربرد تئاتر در زندگی» گفت: در این کارگاه نیز در تلاش هستیم به مخاطب عام بیاموزیم که تئاتر چرا و چگونه در زندگی تاثیر می‌گذارد.

کیانیان با تاکید بر اینکه تئاتر کودک به عنوان یک ابزار آموزشی عمل می‌کند؛ تصریح کرد: در تئاتر مخاطب در کنار سرگرم شدن می‌تواند از کاربردهای پرورشی و حتی درمانی آن نیز بهره ببرد و مشکلات خود را حل کند. این تئاتر حتی می‌تواند فرد را از فردیت خارج کرده و اجتماعی کند.

کارگاه‌های آموزشی داود کیانیان آشنایی طی سه جلسه در بیست و هشتمین چشنواره تئاتر کودک و نوجوان اردکان برگزار خواهد شد.