سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی استان یزد اعلام کرد: پخت نان تخمه‌دار فقط باید به درخواست مشتری صورت گیرد.

به گزارش پایگاه خبری افق یزد، شیریزدانی گفت: اخیراً مشاهده شده که برخی از نانوایان، ضمن رعایت نکردن وزن چانه، فقط نان تکرو یا دورو تخمه و آن هم با مقدار ناچیز کنجد پخت می کنند.

وی افزود: این نانوایان به مشتریان متقاضی نان ساده جواب منفی داده و گاهی بدرفتاری نیز می کنند، که این اقدام از مصادیق بارز کم فروشی و نیز فروش اجباری است.

این مسئول به نانوایان متذکر شد که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق مردم و ایجاد نارضایتی، بازرسان سازمان جهاد کشاورزی، بطور نامحسوس نانوایی‌ها بخصوص سنگکی و بربری را تحت نظر قرار داده و با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

شیر یزدانی خاطر نشان ساخت: شهروندان می توانند، در صورت مشاهده هر گونه تخلّف در نانواییها، مراتب را با شماره تلفن ۰۳۵۳۶۲۳۰۰۸۱ به مدیریت بازرسی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اعلام کنند.